Dr. Antonio Cappello
Dr. Antonio Cappello Dr. Antonio Cappello

Stomatolog Antonio Cappello

Dr. Antonio Cappello

Tražite pouzdanog stomatologa koji će voditi računa o zdravlju vaših zuba? Razmatrate opciju ugradnje zubnih implanata ili proteze? Na pravom ste mestu. Dr. Antonio Cappello je ekspert sa 15 godina iskustva u stomatologiji i implantologji. Naša klinika nudi:

  • stomatološke usluge najvišeg kvaliteta
  • vrhunske stručnjake za implantologiju
  • povoljne cene usluga
Više Dr. Antonio Cappello
Dr. Antonio Cappello Dr. Antonio Cappello

Doktor Antonio Cappello

U srcu Beograda, izvrsnost napredne implantologije i dentalne estetike.

Dr. Antonio Cappello je referentna tačka u svetu dentalnog turizma, napredne stomatologije i implantologije. Stomatološka klinika Dentonio je međunarodno priznata klinika za slučajeve totalne protetske rehabilitacije u slučaju atrofije kostiju i složenije implantologije.

Uz stalnu obuku u Italiji i inostranstvu, Doktor Antonio Cappello je stekao iskustvo u najinovativnijim tehnikama u implantologiji (zigomatska i pterigoidna implantologija) koja omogućava, potpuno rehabilitaciju zubnih lukova i stvaranje zdravog osmeha za svoje pacijente (čak i u najsloženijim slučajevima), bez dugog čekanja i u potpunom spokoju.

Za razliku od drugih stomatoloških klinika u EU koje se bave dentalnim turizmom, u fokusu našeg poslovanja je kvalitet, a najnižu cene stomatoloških usluga. Mi nudimo najbolja protetska i implantološka rešenja pacijentima sa složenim problemima.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ozbiljnosti i profesionalnosti, mnogo je italijanskih pacijenata koji svake godine dolaze i Beograd gde poveravaju zdravlje svojih zuba Dr. Antoniu Cappellu i Stomatološkoj klinici DENTONIO.

Rezervišite

Dentalni turizam

Klinika Dentonio u Beogradu - Bezbedan dentalni turizam

Klinika Dentonio nije samo Dr. Cappello, već je zagarantovana izvrsnim medicinskim timom, od strane raznih stručnjaka koji mogu da garantuju personalizovane i efikasne terapije.

Stomatološka ordinacija dr Antonija Kapela je centar inovacija, tehnologije i stručnosti u sektoru stomatološke nege stomatološkog turizma u Evropi.

Dr Antonio Kapelo i njegov tim saradnika rade u skladu sa individualnim pacijentom i etičkim kodeksom i stalno prate kurseve osvežavanja. Profesionalizam, tehnička avangarda korišćenih mašina i materijala i poštovanje potreba pacijenata su sve strane istog novčića kojih se nijedan medicinski stručnjak ne bi smeo odreći.

Smešten u Srbiji (dom evropske stomatologije) u centru Beograda (samo 1 sat leta od Rima), objekat je opremljen najsavremenijim tehnologijama i velikim prostorima kako bi pacijentu garantovao miran i siguran put lečenja.

Upoznajte dr. Antonio Cappella

Mi smo stomatološka klinika u regionu koju najviše biraju italijanski pacijenti.

Svake godine primimo oko 1.000 pacijenata i ugradimo više od 6.000 zubnih implanata.

Zašto da izaberete nas?

Bezbedan dentalni turizam sa italijanskim kvalitetom i sigurnošću.
Nazad na razgovor, jelo i osmeh. Jednostavnije je nego što mislite.

Fiksni zubi čak i bez kostiju

Fiksni zubi čak i bez kostiju

Tačna stomatološka dijagnoza, precizan plan lečenja i stručno lečenje rešavaju sve postojeće probleme kod naših pacijenata.

Mi lečimo i rešavamo sve vaše probleme

Mi lečimo i rešavamo sve vaše probleme

Sa Dr. Antoniom Cappello-m i njegovim timom za implantologiju moći ćete da ugradite zubne implantate potpuno bezbedno, čak i u odsustvu kosti vilice.

Vi ste pacijent, a ne broj

Vi ste pacijent, a ne broj

Mi u stomatološkoj klinici Dentonio verujemo u važnost odnosa lekar-pacijent i maksimalno smo posvećeni izgradnji trajnog odnosa poverenja.

Uštedite novac uz transparentne cene

Uštedite novac uz transparentne cene

U stomatološkoj klinici Dentonio uvek možete uštedeti novac jer su cene usluga jeftinije nego u bilo kojoj drugoj klinici u zemljama Evrope. Kod nas nema iznenađenja. Volimo maksimalnu transparentnost bez dodatnih troškova u klinici.

Italijanski zubar u Beogradu

Italijanski zubar u Beogradu

Ekspertsko znanje i stručne ruke Dr. Antonija Kapela i njegovog tima, garantuju maksimalnu bezbednost naših pacijenata. Dr. Kapelo je uvek u toku sa najnovijim trendovima u stomatologiji i implantologiji, bilo da se radi o protetskoj rehabilitaciji zubnih lukova sa ili bez kosti.

Visokokvalitetni materijali

Visokokvalitetni materijali

U stomatološkoj klinici Dentonio, svesni mogućih neželjenih efekata za telo pacijenta, koristimo isključivo najkvalitetnije materijale i proizvode renomiranih svetskih proizvođača koji se koriste u stomatologiji i implantologiji. 

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello