Stomatolog Antonio Cappello

Endodoncija Dr. Antonio Cappello

Endodoncija

Endodoncija - lečenje kanala korena zuba tj. vađenje živca često je procedura koja zahteva strpljenje i duže sedenje u stolici. Zato se uvek trudimo da svojim pacijentima obezbedimo što komfornije i brže lečenje, a da pri tome ne ugrozimo kvalitet našeg rada i uspešnost same procedure lečenja.

U lečenju kanala korena zuba veoma je bitna kvalitetna obrada zuba koju pacijenti najčešće povezuju sa radom tj. struganjem različitim iglicama. Potrebno je zub proširiti do tačno određene granice, a zatim ga do te granice precizno definitivno napuniti - zaliti.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello