Stomatolog Antonio Cappello

Karijes Dr. Antonio Cappello

Karijes

Karijes je definitivno najčešći uzrok oštećenja zuba i zahteva konzervativnu popravku, a često pre toga i lečenje zuba. Nastaje kao posledica krajnjeg proizvoda metabolizma šećera od strane bakterija tj. njihovih kiselina. Kiseline koje bakterije stvaraju zapravo dovode do oštećenja zuba i nastanka zubnog karijesa.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello