Stomatolog Antonio Cappello

Ortodoncija Dr. Antonio Cappello

Ortodoncija

Ortodoncija se deo stomatologije koji se bavi dijagnostikom, lečenjem i prevencijom nepravilnosti položaja i razvoja zuba, vilica i lica. Ortodontske nepravilnosti mogu dovesti do poremećaja u govoru, žvakanju i gutanju, samim tim značajno utiču na kvalitet života pacijenta.

Nepravilan raspored zuba otežava ili u nekim slučajevima i onemogućava oralnu higijenu, pa se usled toga javljaju karijes i parodontopatija. Neretko ove anomalije utiču i na celokupan izgled lica, odnosno njegovu fizionomiju. Postavljanjem fiksnog aparata - proteza takvi problemi se mogu rešiti.

Prednost Ortodoncije nije samo estetski momenat, dobićete i lepši i zdraviji osmeh jer ćete posle tretmana moći mnogo lakše da održavate oralnu higijenu i samim tim očuvate zdravlje svojih zuba još dugi niz godina.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello