Stomatolog Antonio Cappello

Fleksibilne proteze Dr. Antonio Cappello

Fleksibilne proteze

U slučajevima kada pacijenti ne žele da rade implante, jer im sam proces deluje bolan i stresan, novije vrste proteza mogu biti skoro idealna zamena. Fleksibilne, lake i estetski su i više nego prihvatljive.

Glavni kriterijum u izboru proteze jeste broj zuba i njihov položaj u vilici pacijenta. Nove generacije kukica kojom se proteze vezuju za zub mogu biti u boji zuba ili desni - reklo bi se skoro neprimetne. Njihovom fleksibilnošću postiže se apsolutni komfor u ustima.

Fleksibilne proteze su dosta napredovale. Sada postoji više tipova ovih radova. Bitno je reći da su reparabilne - mogu se doraditi, dopuniti usled gubitka zuba do koga može doći u međuvremenu.

Kao fleksibilne ili silikonske kako ih još zovu komfornije su u ustima i manje žuljaju od sada već starih vrsta zubnih proteza.

Na prvom pregledu uz analizu stanja zuba daćemo Vam najbolji predlog po pitanju izbora vrste fleksibilnih zubnih proteza.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello