Stomatolog Antonio Cappello

Bezmetalne krunice Dr. Antonio Cappello

Bezmetalne krunice

Bezmetalne krunice su najbolje estetsko rešenje koja moderna stomatologija može da ponudi pacijentima. Otpornost ovih krunica je takva da se one bez problema mogu koristiti u bočnoj regiji vilice, gde su sile žvakanja najveće.

Bezmetalne ili keramičke krunice su biomkompatibilne i na njih nema alergijskih reakcija. One su dugotrajne i pouzdane. Savršeno se uklapaju sa ostalim zubima, zahvaljujući prozirnosti i činjenici da svetlost propuštanja gotovo identično kao i prirodni zubi.

Bezmetalne ili keramičke krunice imaju čak 70% duži vek trajanja od ranije korišćenih krunica.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello