Stomatolog Antonio Cappello

Lečenje zuba Dr. Antonio Cappello

Lečenje zuba

Lečenje zuba, vraćanje funkcionalnosti zubu, podrazumeva primenu različitih medikamenata na zub. Ovako se zub dovodi u stanje u kom se može izvršiti popravljanje na bezbedan način ili se može postaviti adekvatna nadoknada. Pod lečenje zuba spada aplikacija leka u cilju lečenja dubokog karijesa, ali ukoliko karijes prodre u komoru pulpe i javi se upala živca, u lečenje zuba se mora uključiti i endodoncija.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello