Stomatolog Antonio Cappello

Zubne krunice Dr. Antonio Cappello

Zubne krunice

Današnja stomatologija nudi nekoliko tipova zubnih krunica koje se razlikuju po tome da li imaju metal u svom sastavu ili ne.

Bezmetalne krunice su najbolje estetsko rešenje koja moderna stomatologija može da ponudi pacijentima. Otpornost ovih krunica je takva da se one bez problema mogu koristiti u bočnoj regiji vilice, gde su sile žvakanja najveće. Bezmetalne ili keramičke krunice imaju čak 70% duži vek trajanja od ranije korišćenih krunica.

Bezmetalne ili keramičke krunice su biomkompatibilne i na njih nema alergijskih reakcija. One su dugotrajne i pouzdane. Savršeno se uklapaju sa ostalim zubima, zahvaljujući prozirnosti i činjenici da svetlost propuštanja gotovo identično kao i prirodni zubi.

Cirkonijum ili cirkonijumske krunice omogućavaju gotovo isti izgled kao kod prirodnih zuba. U svojoj osnovi cirkunijum krunice sadrže metal u boji prirodnih zuba (cirkonijum) na koji se nanosi porcelan ili keramika.

 

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello