Stomatolog Antonio Cappello

Vađenje zuba Dr. Antonio Cappello

Vađenje zuba

Vađenje zuba predstavlja proces uklanjanja zuba iz zubne čašice, odnosno zubne vilice. U stomatološkoj ordinaciji Dentonio se uvek trudimo da na svaki mogući način sačuvamo vaše zube.

Samo u slučajevima kad ne postoji drugi izbor mi se opredeljujemo za poslednju soluciju – vađenje zuba. Proces vađenja zuba se radi uz lokalnu anesteziju i potpuno je bezbolan.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello