Stomatolog Antonio Cappello

Krunice na implantima Dr. Antonio Cappello

Krunice na implantima

Okluzalno šrafljene krunice ili zubne krunice na implantima se ni po čemu ne razlikuju od onih koje se postavljaju na zube kada je reč o vrsti. Takođe mogu biti bezmetalne, cirkonijum ili metalokeramičke krunice. Ipak ovaj izbor veze implanta i krunice značajno utiče na dugotrajnost samog rada i postavljenih implantata.

Mi u Dentonio centru smo se odlučili za okluzalno šrafljene krunice baš iz gore navedenog razloga. Radi se o krunicama koje se za implantat fiksiraju mikro zavrtnjem. Ovakve krunice imaju  prednost jer se ne koristi cement za vezivanje. Kada se krunice na implantatima cementiraju, koliko god se stomatolog trudio da sam cement ukloni mali deo oko samog implantata zaostane i stvara upalu koja ne mora biti primetna ali može postati i hronična. To, naravno, može negativno da utiče na vek trajanja implantata.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello