Stomatolog Antonio Cappello

Beljenje zuba Dr. Antonio Cappello

Beljenje zuba

Beljenjem zuba možemo vratiti njihov prirodan ton ili ih još više izbeliti. Danas pacijenti pored zdravstvenog dela često zahtevaju i estetiku, stoga je estetska stomatologija zapravo sastavni deo svake stomatološke grane.

Postoje različiti činioci koji dovode do toga da zubi izgube svoju svetlinu, kao i mnogo načina da se njihova prirodna nijansa vrati ili da oni postanu još belji nego prirodni zubi. Najčešći uzroci su hrana, gazirani napici ili kafa mada ni ostale uzročnike ne treba zanemarivati.

Beljenje zuba podrazumeva uklanjanje različitih diskoloracija (pigmentacija) koje zube čine tamnijim. Beljenjem Vaši zubi postaju svetliji za nekoliko nijansi, a u nekim slučajevima i potpuno beli u zavisnosti od želje pacijenta.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello