Stomatolog Antonio Cappello

Cirkonijum krunice Dr. Antonio Cappello

Cirkonijum krunice

Cirkonijum krunice omogućavaju gotovo isti izgled kao kod prirodnih zuba. U svojoj osnovi cirkunijum krunice sadrže metal u boji prirodnih zuba (cirkonijum) na koji se nanosi porcelan ili keramika.

Prelamanje svetlosti kroz cirkonijumske krunice je bolje u odnosu na ostale krunice. Tvrdoća i jačina cirkonijum krunica je veća i od tvrdoće prirodnih zuba.

Kod ovih krunica nije moguće pojavljivanje “crnog ruba” zbog povlačenja zubnog mesa, jer u konstrukciji ne postoji sivi metal.

U rukama veštih stomatologa i zubnih tehničara stomatološke ordinacije Dentonio, cirkonijum krunice izlgedaju kao prirodni zubi.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello