Stomatolog Antonio Cappello

Zubni implanti Dr. Antonio Cappello

Zubni implanti

Zubni implanti ili implantati su najbolje rešenje kada nedostaju zubi. Oni su veoma slični prirodnim zubima i ponašaju se kao takvi vraćajući normalnu funkcionalnost vašim ustima.

Zubni implantati su titanijumski šrafovi koji se ubacuju u kost kako bi zamenili izgubljeni zub. Oni su rešenje i proizvod najnovije stomatološke tehnologije za osobe kojima nedostaje jedan ili više zuba, kao i idealan izbor za lukove bez zuba.

Na zubne implante umetnute u kosti vilice postavlja se klin patrlja (koji se naziva abutment) koji podupire zašrafljenu ili cementiranu krunu. Na ovaj način zub je potpuno rekonstruisan, od unutrašnje strukture do spoljašnje krune.

Idealan kandidat za ugradnju implantata je neko kome nedostaje jedan ili više zuba, ali je i potpuno bez zuba. Ako otežano jedete, govorite nerazumljivo ili ne radite ništa osim da sakrivate osmeh zbog nedostatka zuba i to negativno utiče na vaše samopouzdanje, zubni implanti su sigurno pravo rešenje za vas.

Najčešća pitanja

Pogledajte listu najčešćih pitanja od naših pacijenata i naše odgovore.

Biokompatibilnost i uspeh

Materijal od čistog titanijuma je biokompatibilan sa kostima i stoga ima nizak rizik od odbacivanja i minimizira stope neuspeha operacije. Stopa uspešnosti je 99%.

Funkcionalnost i estetika

Zubni implantati mogu zameniti jedan ili više zuba do celog luka pokrivajući sve njegove funkcije, od žvakanja do estetike.

Stabilnost

Za razliku od mostova, implantati se ne oslanjaju na okolne zube. Ovo pomaže u zaštiti postojećih zuba od daljeg oštećenja.

Trajnost

Ako se pravilno neguju i podvrgavaju redovnoj oralnoj higijeni, zubni implantati mogu trajati decenijama bez ikakvih problema.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello