Stomatolog Antonio Cappello

Totalne proteze Dr. Antonio Cappello

Totalne proteze

Savremena zubna protetika omogućava stomatološkoj klinici Dentonio da svojim pacijentima nadoknadi izgubljene zube tj. da nadomeste nedostatak jednog ili više zuba.

Akrilatne proteze su najbolje totalne zubne proteze koje se prave od akrilata. Totalne proteze rešavaju problem bezubosti. Naročito su popularne akrilatne proteze sa titanijumskom mrežicom koja značajno povećava njihovu otpornost. One su svakako jeftinije rešenje od ugradnje implanata.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello