Stomatolog Antonio Cappello

Kompjuterski vođena implantologija Dr. Antonio Cappello

Kompjuterski vođena implantologija

Kompjuterski vođena implantologija

Kompjuterski vođena implantologija podrazumeva primenu najsavremenije tahnologije i kompjuterskih programa koji omogućavaju ugradnju implanata bez upotrebe hirurškog noža i šavova.

Stomatološka ordinacija Dentonio koristi najmodernije tehnološke inovacije i programe u svom radu, što nam omogućava da budemo brzi i efikasni u planiranju određenih intervencija.

Zahvaljujući primeni kompjuterskih programa i 3D snimaka, naši eksperti mogu da virtualno planiraju svaku intervenciju i zahvat. Na ovaj način mi ostvarujemo vrhunske estetske rezultate i značajno ubrzavamo postoperativni oporavak pacijenata.

Posle pažljivih analiza, eksperti stomatološke ordinacije Dentonio izrađuju hirurški stent pomoću kojeg se kasnije postavljaju zubni implanti.

Kompjuterski vođena implantologija omogućava brze i bezbolne intervencije koje se završavaju za nekoliko minuta. Kompjutersko planiranje implantologije omogućava hirurzima u stomatološkoj ordinaciji Dentonio da izuzetno precizno postavljaju implante uz kasniju mogućnost brze postavke zubnih krunica.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello