Stomatolog Antonio Cappello

Apikotomija Dr. Antonio Cappello

Apikotomija

Apikotomija ili apikalna resekcija vrha korena zuba je proces resekcije vrha korena zuba koji pomaže da se ukloni infektivni proces iz vrha korena zuba i okoline.

U slučajevima kad kod pacijenta infekcija nastala usled karijesa prodre u kanal korena zuba, ona može da napreduje prema vrhu zuba i da pređe u okolnu kost u kojoj dolazi do infektivnog procesa. 

Cilj apikotomije je ukljanjanje zaostale infekcije u predelu vrha korena zuba i to u slučaju kad je to nemoguće učiniti lečenjem kanala zuba ili endodoncijom.

U stomatološkoj ordinaciji Dentonio uspešno i bezbolno radimo apikotomiju zuba.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello