Stomatolog Antonio Cappello

Stomatologija kao grana medicine Dr. Antonio Cappello

Stomatologija kao grana medicine

Stomatologija je grana medicine koja se bavi proučavanjem, dijagnozom, prevencijom i lečenjem stanja koja utiču na zube, desni i usta. Stomatolozi su zdravstveni radnici koji su specijalizovani za ovu oblast i odgovorni su za održavanje oralnog zdravlja tokom celog života. U ovom blogu ćemo istražiti ulogu stomatologa i zašto su redovne posete stomatologu neophodne za održavanje dobrog oralnog zdravlja.

Šta radi stomatolog?

Stomatolozi su odgovorni za dijagnostikovanje i lečenje širokog spektra oralnih zdravstvenih problema. Oni mogu da obavljaju rutinske procedure kao što su čišćenje zuba, punjenje karijesa i uklanjanje naslaga plaka i kamenca. Oni takođe mogu da obavljaju složenije procedure kao što su kanali korena, zubni implantati i ortodontski tretmani.

Stomatolozi blisko sarađuju sa stomatološkim higijeničarima, stomatološkim asistentima i drugim stomatološkim profesionalcima kako bi svojim pacijentima pružili sveobuhvatnu negu. Oni takođe sarađuju sa lekarima i drugim zdravstvenim radnicima kako bi osigurali da pacijenti dobiju najbolju moguću negu.

Zašto su redovne posete stomatologu važne?

Redovne posete stomatologu su neophodne za održavanje dobrog oralnog zdravlja. Stomatolozi mogu otkriti i lečiti probleme sa zubima pre nego što postanu ozbiljniji i skuplji za lečenje. Redovno čišćenje i pregledi takođe mogu pomoći u sprečavanju karijesa, bolesti desni i drugih oralnih zdravstvenih problema.

Bezbedan dentalni turizam

  • Kvalitet - Naši stomatolozi su pažljivo odabrani visoko-kvalitetni eksperti za stomatologiju i implantologiju koji su upisani u Beogradski registar stomatologa.
  • Inovacija - Stomatološka klinika Dentonio je zdravstvena ustanova koja koristi najmoderniju inovativnu tehnologiju u stomatologiji i implantologiji. 
  • Transparentnost - Na kraju detaljne analize problema, Dr. Antonio Kapelo predlaže precizan i transparentan plan lečenja i rešavanja problema. Kod nas nema iznenađenja i iznenadnih troškova.
  • Pristupačnost – Cene naših usluga su dostupne svima i izuzetno pristupačne ukoliko poredimo klinike istog nivoa i reputacije u Italiji i EU. Uštedite novac, mi brinemo o zdravlju vaših zuba!
Rezervišite Dr. Antonio Cappello